O nama

Restoran Park Valpovo, smješten je na samom ulazu u grad Valpovo,samo 100 metara od obilaznice grada, te 9 km od Bizovačkih toplica, tik uz cestu koja povezuje Donji Miholjac i Osijek.
Također, nalazimo se i na prometnom pravcu koji povezuje Našice i Baranju ( preko mosta u Belišću od kojega smo udaljeni samo 4 km) i prometnom pravcu Našice-Valpovo-Osijek.

Sam restoran je smješten u južnom dijelu višestoljetnog Valpovačkog perivoja koji pripada tipu engleskih pejzažnih parkova, u sklopu kojeg se nalazi i barokni dvorac Prandau-Normann, kao i kula izgrađena u 15. Stoljeću. Kroz perivoj se proteže prekrasna šetnica koja povezuje dvorac i kulu sa restoranom, te Vam razgledavanje kulturnih znamenitosti grada može biti divan doživljaj.
Na rasoplaganju Vam stoji i više sportskih terena u blizini. Veliko, vlastito parkiralište za više autobusa će Vam omogučiti lakši pristup restoranu.

Restoran “Park”,u vlasništvu obitelji Bošnjak, posluje od 1987. godine, kapaciteta do 200 osoba odlikuje duga tradicija i kvaliteta te bogata gastronomska ponuda.

U potpuno klimatiziranom prostoru restoran raspolaže sa:
• svjetlom i prozračnom blagovaonicom
• separeom, s mogućnošću posebnog ulaza
• galerijom za zaljubljene
• bifeom sa tv salom
• terasom, te više klupa u ugodnom ambijentu stoljetnog parka