DUGA TRADICIJA KVALITETNE GASTRONOMIJE

Strast za hranom koja je očita u svakom obroku kojeg poslužujemo također se iskazuje u našoj catering usluzi. Naši kuhari u svoja jela unose svu svoju kreativnost i talent. Bilo da su to rođendani, poslovni objedi, zaruke, pirovi ili karmine, mi imamo iskustva u našem poslu. Ali prije svega, stalo nam je do Vas i Vaših želja. Kontaktirajte nas i ugovorite catering po Vašoj mjeri. 

Pomoći ćemo Vam u odabiru jela iz naše široke ponude u kreiranju Vašeg jedinstvenog jelovnika. Nudimo kompletna rješenja za sve Vaše izazove na jednom mjestu. Visoko kvalificirano iskusno osoblje, izvrsna hrana, profesionalni vozni park su naš jamac izvrsne usluge.

Catering

Dostava dogovorenog jelovnika na adresu

Dopustite da naši kuhari Vam dostave ugođaj kućne atmosfere i osjećaj nedjeljnog ručka gdje god se nalazili. Nudimo Vam mogućnost između nekoliko menija, a vrijeme dostave prilagođavamo Vama. Jela se dostavljaju u prilagođenim, visoko kvalitetnim posudama predviđenim za transport. Kada stignu na Vašu adresu budite sigurni da je jelo toplo i kvalitetno kao da je skuhano u kuhinji pored Vas. Pošaljite nam poruku ili nas nazovite te iskusite gastronomsku ponudu restorana Park.

Ovdje možete pročitati naše Uvjete Korištenja i Pravila o Privatnosti.