Kako do nas?


Dragi gosti! Ne propustite!

Ponuda

PONUDA

Po izuzetno povoljnim uvjetima, osim svadbenih svečanosti organiziramo i krstitke, rođendane, bankete, prve pričesti i krizme, poslovne ručkove i večere, jednodnevne seminare, ručkove za učeničke ekskurzije i izlete te ostale svečane prigode.

Također, restoran Park nudi Vam svakodnevno veliki izbor gotovih jela, što je idealno rješenje za brzi ručak tijekom pauze na poslu ili jelo bez čekanja ukoliko ste u prolazu.


KUHINJA

Posebno smo ponosni na gastronomsku ponudu kontinentalne kuhinje, bilo da se radi o jelima s ražnja , roštilja ili jelima po narudžbi.
Spravljanje specijaliteta slavonske kuhinje kao što su čobanac, fiš, jela ispod peke i jela s ražnja, prepoznato je kao posebnost turističke ponude našeg podneblja i zaštitni znak restorana Park na brojnim natjecanjima diljem Hrvatske.  
Svjesni smo da gastronomija nije samo priprema hrane, već umjetnost i u pogledu aranžiranja, koje se neprekidno razvija.

U kulinarstvu, ljubav je najfiniji začin, a toga nam dragi naši gosti, nikada ne nedostaje.


NAGRADE

Restoran se osim raznovrsne ponude hrane i prvoklasnih vina, može pohvaliti i nizom nagrada i priznanja na državnoj razini. Ugostili smo  brojne poznate osobe iz svijeta kulture, politike i glazbe,  iz zemlje i inozemstva.


Razvili smo i odličnu suradnju s brojnim turističkim agencijama.

Restoran Park Valpovo odlikuje duga tradicija i ponuda koja već niz godina zadovoljava potrebe najzahtjevnijih gurmana.  Naše su usluge raznovrsne i uvijek prilagodljive vašim potrebama. Iznenadite svoje prijatelje ili poslovne partnere našim specijalitetima!

Obratite nam se s povjerenjem. Oslonite se na iskustvo i profesionalnost našeg osoblja u pružanju usluga vrhunske kvalitete.  Očekujemo Vas u našem restoranu, uvijek spremni na nove kulinarske izazove.